Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i lekki mus miętowy w ślicznym, wiosennym kolorze. W sam raz na pochmurne dni:) polecam!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28533
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28533
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Deseczkę owinąć folią spożywczą dobrze ją napinając, wylać czekoladę i wstawić do lodówki aby zastygła.
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixem, dodać do niej jogurt i rozpuszczoną czekoladę, dokładnie wymieszać.
Dodać likier miętowy, wymieszać. Schłodzoną czekoladę wyjąć z lodówki i wyciąć z niej serca.
Płatki czekoladowe przekładać musem miętowym, dekorować listkami mięty.