Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i lekki mus miętowy w ślicznym, wiosennym kolorze. W sam raz na pochmurne dni:) polecam!
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9861
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5190
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 681
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9861
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5190
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 681
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Deseczkę owinąć folią spożywczą dobrze ją napinając, wylać czekoladę i wstawić do lodówki aby zastygła.
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixem, dodać do niej jogurt i rozpuszczoną czekoladę, dokładnie wymieszać.
Dodać likier miętowy, wymieszać. Schłodzoną czekoladę wyjąć z lodówki i wyciąć z niej serca.
Płatki czekoladowe przekładać musem miętowym, dekorować listkami mięty.