Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowuję je dla najmłodszych. Zajadają z apetytem.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5365
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
Żelatynę rozmieszać w gorącej wodzie i przestudzić. Truskawki rozdrobnić blenderem. Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Odłożyć 2 łyżki do dekoracji. Resztę połączyć z truskawkami. Na końcu wlać rozpuszczoną żelatynę. Wymieszać i rozlać do pucharków lub szklanek. Udekorować bitą śmietaną, truskawką i gałązką świeżej mięty.