Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowuję je dla najmłodszych. Zajadają z apetytem.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 521
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 85
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2715
Polecam.
Odsłon: 486
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 724
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 521
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 85
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2715
Polecam.
Odsłon: 486
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 724
Składniki
Żelatynę rozmieszać w gorącej wodzie i przestudzić. Truskawki rozdrobnić blenderem. Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Odłożyć 2 łyżki do dekoracji. Resztę połączyć z truskawkami. Na końcu wlać rozpuszczoną żelatynę. Wymieszać i rozlać do pucharków lub szklanek. Udekorować bitą śmietaną, truskawką i gałązką świeżej mięty.