Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na ciepłe, wiosenne dni. doskonały dla całej rodziny!
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 171
Polecam.
Odsłon: 1203
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 343
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 171
Polecam.
Odsłon: 1203
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 343
Składniki
Porzeczki oszypułkować, umyć, osuszyć i zmiksować z cukrem. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i delikatnie połączyć z mascarpone i pure porzeczkowym.
Żelatynę rozpuścić w minimalnej ilości wrzątku i połączyć z musem porzeczkowym. Mus wylać do formy i wstawić do lodówki na min. 1 h. Białą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i wylać na pergamin.
Po schłodzeniu wycinać dekoracje i podawać z musem.