Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na ciepłe, wiosenne dni. doskonały dla całej rodziny!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 577
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 386
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 577
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 386
Składniki
Porzeczki oszypułkować, umyć, osuszyć i zmiksować z cukrem. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i delikatnie połączyć z mascarpone i pure porzeczkowym.
Żelatynę rozpuścić w minimalnej ilości wrzątku i połączyć z musem porzeczkowym. Mus wylać do formy i wstawić do lodówki na min. 1 h. Białą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i wylać na pergamin.
Po schłodzeniu wycinać dekoracje i podawać z musem.