Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu, chrupiące oponki na tłusty czwartek.
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2425
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 100
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 567
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 948
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2425
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 100
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 567
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 948
Składniki
Ze wszystkich składników zagniatamy ciasto, powinno być gładkie i elastyczne. Rozwałkowujemy je na grubość 1cm, dużą szklanką wykrawamy krążki, a kieliszkiem w środku krążków dziurki. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor aż "urosną" oponki. Osączamy na ręczniku, posypujemy cukrem pudrem. Smacznego!!!