Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1247
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 259
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2258
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4345
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1247
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 259
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2258
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4345
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i c.waniliowym na puszysta masę. Dodajemy orzechy, potem mąkę z proszkiem (najlepiej przesiane), następnie kakao i owoce. Jeśli ciasto będzie zbyt gęste dolewamy mleko, by uzyskać lekko lejąca masę.
Pieczemy ok pół godziny w 170 stopniach. Ciasto świetnie się komponuje z polewą czekoladową. :) Smacznego!