Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto, długo utrzymuje świeżość.
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1283
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 836
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1283
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 836
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i c.waniliowym na puszysta masę. Dodajemy orzechy, potem mąkę z proszkiem (najlepiej przesiane), następnie kakao i owoce. Jeśli ciasto będzie zbyt gęste dolewamy mleko, by uzyskać lekko lejąca masę.
Pieczemy ok pół godziny w 170 stopniach. Ciasto świetnie się komponuje z polewą czekoladową. :) Smacznego!