Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza wspólna praca z zięciem. Ciasteczka z garam masala dosłownie " gorące przyprawy". Ciasteczka z charakterem.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10365
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4191
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10365
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4191
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423357
Składniki
Wychodzi około 25 ciasteczek. Natkę i kwiaty płuczemy i osuszamy. Wszystkie składniki ciasta miksujemy w malakserze na gładką masę. Gotowe ciasto wałkujemy na grubość 1/2 cm, możemy trochę podsypywać mąką. Wykrawamy kółka średnicy 6 cm. Każde ciastko dekorujemy natką, fiołkami i stokrotkami, lekko dociskając. Pieczemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia około 10 minut w 180 C.