Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy deser do kawy w 30 minut. Zapraszam na film.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4253
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11602
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6630
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5528
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13715
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4253
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11602
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6630
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5528
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13715
Składniki
Owoce umyć, brzoskwinie pokroić drobno, skropić cytryną, dodać mąkę ziemniaczaną, wszystko to wymieszać . Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Ze składników na kruszonkę zrobić kruszonkę, posypać owoce . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni i pieczemy około 40 minut. Pamiętaj każdy piekarnik inaczej piecze. Pieczemy na środkowej półce. Jeśli lubisz słodkie desery to dopraw cukrem. Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na filmy na mój kanł na You Tube Mangiare u Ewki