Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy deser do kawy w 30 minut. Zapraszam na film.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8948
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10551
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8948
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10551
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Owoce umyć, brzoskwinie pokroić drobno, skropić cytryną, dodać mąkę ziemniaczaną, wszystko to wymieszać . Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Ze składników na kruszonkę zrobić kruszonkę, posypać owoce . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni i pieczemy około 40 minut. Pamiętaj każdy piekarnik inaczej piecze. Pieczemy na środkowej półce. Jeśli lubisz słodkie desery to dopraw cukrem. Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na filmy na mój kanł na You Tube Mangiare u Ewki