Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy deser do kawy w 30 minut. Zapraszam na film.
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 251
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 411
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 789
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 251
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 411
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 789
Składniki
Owoce umyć, brzoskwinie pokroić drobno, skropić cytryną, dodać mąkę ziemniaczaną, wszystko to wymieszać . Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Ze składników na kruszonkę zrobić kruszonkę, posypać owoce . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni i pieczemy około 40 minut. Pamiętaj każdy piekarnik inaczej piecze. Pieczemy na środkowej półce. Jeśli lubisz słodkie desery to dopraw cukrem. Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na smakerze oraz na filmy na mój kanł na You Tube Mangiare u Ewki