Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Desery na ciepło o tej porze roku sprawdzają się idealnie. Moje ulubione śliwki i maliny posypane kruszonką z dodatkiem przyprawy piernikowej. W całym domu pachnie niesamowicie, nic tylko jeść :)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Składniki
Owoce umyć i osuszyć, śliwki pokroić w ćwiartki, poukładać w małych naczyniach do zapiekania ( u mnie wyszły 4 miseczki). Z mąki, cukru, masła i przyprawy piernikowej zagnieść kruszonkę. Owoce posypać otrzymaną kruszonką i wstawić do piekarnika na 180 st. Piec przez około 35-40 minut. Kruszonka ma się zarumienić. Podawać od razu.