Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i miękkie ciastka z dodatkiem kokosu i rodzynek.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 776
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 122
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 776
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 122
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
Masło grzejemy na patelni, wsypujemy płatki owsiane i smażymy, aż się zarumienią. Posypujemy cukrem, który ma się pod wpływem podgrzewania rozpuścić. Na osobnej patelni prażymy kokos na kolor złocisty. Składniki z obu patelni mieszamy ze sobą. Dodajemy mąkę przesianą z proszkiem, cukier waniliowy, rodzynki, miód, roztrzepane jaja, sól. Ręcznie formujemy kulki, które należy spłaszczyć. Piec w 160*- 15 minut.