Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Beza z bitą śmietaną i owocami. Równie pyszna jak kaloryczna:) Przepis pochodzi ze strony: http://kotlet.tv/pavlova/comment-page-1#comment-38444
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 128
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 255
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 784
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 427
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 585
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 128
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 255
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 784
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 427
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 585
Składniki
Białka ubić z 150g cukru pudru i mąką ziemniaczaną na sztywno.
Ułożyć masę na kształt wysokiego koła o średnicy ok 15cm. Piec przez ok 1h w temperaturze 150*C.
Śmietankę ubić z łyżką cukru pudru. Ułożyć delikatnie na upieczonej i wystudzonej bezie.
Na bitej śmietanie poukładać pokrojone w cienkie plasterki banany i winogrona (mogą być też inne owoce).