Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z zewnątrz delikatnie chrupkie, środek lekko ciągnący, no i słodziutkie. Opalamy opalarką, nad ogniskiem lub palnikiem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4529
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1584
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 475
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4529
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1584
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 475
Składniki
Pianki nadziać na wykałaczki lub drewniane widelczyki i opalać nad ogniskiem.