Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kruche i przepyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2625
Składniki
Wychodzi 28 ciastek. Wszystkie składniki miksujemy, zagniatamy w prostokąt. Owijamy folią i schładzamy w lodówce, Potem odrywamy 24 g kawałki. Formujemy kulki, układamy na blaszce wyłożonej papierem i spłaszczamy ozdobnym stemplem lub tłuczkiem. Pieczemy w 180 C ok. 22 minuty.