Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka pieczone w syropie pomarańczowo - cynamonowym.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 199
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 114
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1246
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4192
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 199
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 114
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1246
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4192
Składniki
Jabłka dokładnie myjemy i kroimy w grubsze plastry. Rozkładamy na blaszce do pieczenia. Przygotowujemy syrop. Rozpuszczamy cukier w gorącej wodzie, dodajemy sok z pomarańczy oraz cynamon i mieszamy do uzyskania jednolitego syropu. Polewamy syropem jabłka i wstawiamy do piekarnika na ok 30 min na temperaturę 150 st.