Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PIERNICZEK JEST WILGOTNY I PYSZNY. MOJA 3-LETNIA CÓRCIA GO UWIELBIA JAK ROBIĘ JAKIEŚ CIASTO TO KAŻE MI GO ZROBIĆ DLA NIEJ
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Wszystkie składniki dodawać po kolei jak w przepisie podano,wymieszać dokładnie i ciasto wylać na tortownice lub małą blaszkę.Piec ok.50min.Ciasto sprawdzić patyczkiem jak będzie suchy to wyjmujemy ciasto.
Piernik można plac polewą lub posypać cukrem pudrem.Ja dodaję do piernika klika jabłek pokrojone w kostkę wymieszane z ciastem.