Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,wilgotne ciasto, można długo je przechowywać, a przede wszystkim,proste do wykonania, i zawsze udane .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Składniki
Wykonanie: Jajka z cukrem ubić za pomocą miksera,dodać mąkę,z cynamonem ,kakao,sodą,proszkiem do pieczenia. Następnie dodać ,olej i jabłka ,wszystko dalej miksując dobrze połączyć. Piec 50-60 minut. Polać lukrem lub polewą czekoladową . Smacznego !!!