Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4679
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4679
Składniki
Jagody dobrze umyć ,osączyć z nadmiaru wody na sicie ,wymieszać z cukrem. Ciasto pokroić w kwadraty , na środek nałożyć jagody. Zgiąć po przekątnej ,dokładnie skleić. Ułożyć na blaszce posmarowanej tłuszczem ,posmarować rozkłóconym jajkiem ,posypać cukrem wanilinowym. Piec 10-12 min w temperaturze 220 stopni