Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 3320
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 94
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 3320
Świąteczna uczta prosto z Turcji. Przepyszny i dekoracyjny przysmak, będzie o...
Odsłon: 94
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Herbatniki drobno pokruszyć, dodać do masy. Pok koniec ucierania wlać spirytus i wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Przed podaniem schłodzić w lodówce.