Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1101
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9251
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1101
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9251
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Herbatniki drobno pokruszyć, dodać do masy. Pok koniec ucierania wlać spirytus i wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Przed podaniem schłodzić w lodówce.