Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1419
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14937
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 955
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1419
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14937
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 955
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Herbatniki drobno pokruszyć, dodać do masy. Pok koniec ucierania wlać spirytus i wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Przed podaniem schłodzić w lodówce.