Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można go zrobić z innymi owocami, też jest smaczne.
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 150
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 222
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 150
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 222
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka ucierać.
Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, ucierać.
Z białek ubić pianę i wymieszać z ciastem.
Wyłożyć na blachę o wymiarach 18X30, wcześniej wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą.
Truskawki umyć, obrać i wyłożyć na ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez ok. 1h.
Posypać cukrem pudrem. Pycha.