Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki ucierany placek z borówkami. Wychodzi puszysty i wilgotny w środku. https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-placek-z-borowkami,1974326,smaker.html
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 154
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 270
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 39
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 154
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 270
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 39
Składniki
Do miski przesiej mąkę z proszkiem. Do osobnej miski wbij jajka i ubij na puszystą masę. Dodaj olej i śmietanę, wymieszaj. Suche składniki przesyp do mokrych. Miksujemy do połączenia składników .
Tortownicę o średnicy 24 cm lub keksówkę o wymiarach 12x30 wyłóż papierem i przelej ciasto wysyp borówki i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 40 minut lub do suchego patyczka . Po upieczeniu wierzch posyp cukrem pudrem . Polecam .