Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki smażymy bez tłuszczu. Wspaniale smakują polane syropem klonowym lub miodem.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1882
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8434
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 801
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254492
Polecam.
Odsłon: 1537
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1882
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8434
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 801
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254492
Polecam.
Odsłon: 1537
Składniki
Wszystkie składniki (oprócz borówek) zmiksować blenderem do otrzymania gładkiej mieszanki, konsystencji gęstej śmietany. Ciasto wylewać łyżką na rozgrzaną nieprzywierającą patelnię. Na każdym placku rozłożyć kilka borówek. Smażyć z obu stron. Przewracać na drugą stronę gdy powierzchnia placka pokryje się pęcherzykami powietrza. Wspaniale smakują ciepłe polane syropem klonowym.