Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takie placuszki robię dość często i z reguły składniki daję na "oko" czasem robię na śmietanie, jogurcie, zsiadłym mleku w zależności co mam w lodówce
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 222
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1532
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10114
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 920
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 222
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1532
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10114
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 920
Składniki
wszystkie składniki mieszamy; ciasto powinno mieć konsystencje gęstej śmietany w zależności od potrzeby dodajemy odrobinę wody, bądź dosypujemy mąki. Na tarce o grubych oczkach trzemy jabłka i dodajemy do ciasta. Mieszamy i smażymy małe placuszki...