Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i niezwykle efektowne danie. Polecam każdemu kto lubi "gorące" eksperymenty.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Mąkę zmiksujcie z mlekiem, jajkiem, cukrem i ew. łyżeczką stopionego masła. Ciasto przykryjcie, odstawcie na 15 minut.
Twarożek utrzyjcie z rozgniecionym bananem, miodem, przyprawami i migdałami. Z ciasta usmażcie 4 naleśniki, posmarujcie masą i zwińcie w ruloniki. Polejcie stopioną czekoladą. Tuż przed podaniem polejcie naleśniki koniakiem, podpalcie. Przybierzcie owocami i melisą.