Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w pieczeniu, zawsze się udaje
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12678
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12678
Składniki
ubić jajka razem z cukrem
dodać mąki i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszac
w międzyczasie roztopić margarynę
do masy z jajek i mąki dodać schłodzoną i rozpuszczoną margarynę
wylać na blachę i piec w srednio gorącym piekarniku, tak ok.170 st.