Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
W rondelku podgrzać dżem i dołożyć pokruszoną czekoladę. Podgrzewać i mieszać do momentu rozpuszczenia się czekolady i połączenia się składników. Pozostawić do wystudzenia. Następnie dodać mleko w proszku, rum i sok z cytryny i dokładnie pomieszać. Z powstałej masy formować kule, ale mogą być inne kształty. Schłodzić. Podawać udekorowane. Smacznego.