Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, słodkie zapomnienie... z aromatycznymi jabłkami i amarantusem- jesień nadchodzi! :)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3287
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3287
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2351
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować, a następnie zblendować z dodatkiem cynamonu i nerkowców.
Jabłka obrać ze skórki, zetrzeć na tarce (na dużych oczkach) i wymieszać z kaszą.
Uformować małe kuleczki i obtoczyć w amarantusie.