Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie i pyszne najlepiej smakuje z lodowki
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98837
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5791
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5789
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98837
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5791
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5789
Składniki
Na poczatku roztapiamy margaryne w rondelku i odkladamy do wystygniecia.Bialka ubijamy na piane dodajemy cukier i cukier vaniliowy.Po wymieszaniu dodajemy zoltka nastepnie make,proszek do pieczenia i ostudzona margaryne wszystko mieszamy i wylewamy do sredniego naczynia zaroodpornego.Na wierzch ukladamy umyte i oczyszczone z pestek sliwki.Mozna calosc posypac przyprawa korzenna lub cynamonem .Piec w tem 175 stopni przez okolo 40 min .Najlepiej sprawdzic czy ciasto jest juz gotowe patyczkiem