Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie Zrobiłam faworki (chrust) z ciasta zbijanego jeżeli ktoś jeszcze nie robił faworków to jest to najlepszy moment aby spróbować zrobić je samej/samemu w domu, zamiast kupować w sklepie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10684
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13046
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4793
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10684
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13046
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4793
Składniki
Nie będę opisywała całego procesu przygotowania faworków ponieważ dokładny proces przygotowania pokazałam na filmiku, starałam się pokazać cały proces jak najdokładniej aby każda osoba nawet bez doświadczenia w kuchni mogła je przygotować. Polecam wypróbować przepis