Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nowoczesna wersja babeczek, w której znajdziesz jogurt naturalny, wiórki kokosowe oraz wyczuwalną nutę wanilii. Wypróbuj, a nie pożałujesz!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 151
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 151
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2826
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier. Wmieszaj wiórki kokosowe. Do drugiej miski wlej jogurt naturalny (powinien być w temperaturze pokojowej), dodaj jajko oraz wydrążony miąższ z wanilii. Składniki krótko zmiksuj.
Połącz teraz zawartość obu misek na gładką masę. Posiekaj czekoladę na drobne kawałki. Delikatnie wmieszaj w masę. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni Celsjusza. Papilotki wypełnij ciastem do ¾ wysokości. Piecz około 25 minut.