Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 48
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 171
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1603
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 48
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 171
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1603
Składniki
Ser zmiksować z cukrem pudrem. Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody i ostudzić.Do mleka wsypać bitą śmietanę w proszku i ubić mikserem. Delikatnie miksując ser dodawać do niego ubitą śmietanę i tężejące galaretki.
Herbatniki rozłożyć na blaszce, wylać krem ptysiowy, a na górę wyłożyć resztę herbatników.Ciasto włożyć na 20 min. do lodówki . Można polać polewą.