Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity sernik, który w bardzo szybki sposób przygotujesz, nic trudnego dla każdego. Najlepszy przepis jaki znam, wychodzi delikatny i puszysty, każdy kęs tego sernika wprost rozpływa się w ustach.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 736
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5381
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17587
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 736
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5381
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17587
Składniki
1. Margarynę miksuję mikserem razem z żółtkami oraz cukrem. 2. Dodaję stopniowo twaróg, następnie budynie oraz mąkę ziemniaczaną.
3. Białka ubijam i mieszając łyżką łączę z masą twarogową. 4. Wykładam masę na blaszkę do pieczenia i piekę 1 ½ godziny w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
5. Gotowe. 6. Smacznego.