Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik, puszysty i rozpływający się w ustach
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 63
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 205
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 108
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 63
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 205
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 108
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki ciasta zagnieść. Wyłożyć do blachy 25X40 cm i podpiec w temp. 200 stopni ok. 15 min.
Ser utrzeć z żółtkami oraz cukrem pudrem. Dodać margarynę, mąki i mleko. Białka ubić na sztywną pianę, pod koniec dodać cukier. Białka połączyć z masą serową. Całość wylać na podpieczone ciasto. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni.