Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 741
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12547
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 741
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12547
Składniki
Kleik wysypać na stolnicę i posiekać ze schłodzoną, twardą maragryną.
Dodać resztę składników i szybko zagnieść ciasto. Uformować kulę i włożyć na 30 minut do chłodziarki.
Rozwałkować na grubość ok. 1 cm i wykrawać kieliszkiem małe kółeczka.
Piec na złoty kolor w 180 st.