Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7754
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 256
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2851
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7754
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 256
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2851
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Składniki
Margarynę, cukier, 1szkl. mleka 3 łyżki kakao - wszystkie te składniki zagotować.
3 łyżki żelatyny rozpuścić w 1/2 szkl.mleka. 3-4 paczki herbatników połamać w kawałki, ale nie kruszyć.
Po zagotowaniu składników dodać rozpuszczoną żelatynę, wsypać również herbatniki.
Masę wlać do woreczka po mleku, zawiązać sznurkiem, ostudzić w zimnej wodzie i wstawić do zamrażalnika do stężenia.