Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity zapach rozchodzący się po całym domu, przyciągnie każdego gościa, delikatne puszyste racuchy rozpływają się w ustach. Tak niewiele nam potrzeba do zrobienia.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52037
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 126
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52037
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 126
Składniki
1. Mąkę, cukier puder, proszek do pieczenia wsypuję do miski. Dodaję serki, wbijam jajka i mieszając stopniowo wlewam mleko. 2. Do masy dodaję umyte borówki, delikatnie mieszam łyżką.
3. Na głębokiej patelni rozgrzewam olej i nakładając łyżką ciasto, smażę z każdej strony.
4. Po usmażeniu studzę, posypuję cukrem pudrem. 5. Smacznego.