Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Zoltka utrzec z 1/2 szklanki cukru (mikserem). Dodac maki i 1/2 szkl mleka. Reszte mleka zagotowac z pozostalym cukrem. Do gotujacego sie mleka wlac mase z jajek i gotowac az zgestnieje. Margaryne utrzec dodajac do niej po trochu zimny budyn. Na koniec do kremu dodac kokos i wodke. Na blache wylozyc warstwe herbatnikow na nie 1/3 kremu nastepnie herbatniki i znowu 1/3 kremu i znowu herbatniki i pozostaly krem. Gore ciasta posypac kokosem. Gotowe ciasto wlozyc na ok 5h do lodowki.
SMACZNEGO !!