Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kokosowe, z orzechową niespodzianką w środku.
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 28
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 58
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 39
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 28
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 58
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 39
Składniki
Serek miksujemy z cukrem do powstania gładkiej masy. Do masy dodajemy wafle (jeśli używamy herbatników należy dodać mniej cukru) i kokos. Mieszamy. Małą łyżeczką nabieramy masę, rękami formujemy z niej okrągły placuszek, na środku każdego układamy orzeszek i formujemy kulki. Kulki obtaczamy w kokosie. Kulki można włożyć na jakiś czas do lodówki, aby stężały. Polecam!!!