Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kokosowe, z orzechową niespodzianką w środku.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Serek miksujemy z cukrem do powstania gładkiej masy. Do masy dodajemy wafle (jeśli używamy herbatników należy dodać mniej cukru) i kokos. Mieszamy. Małą łyżeczką nabieramy masę, rękami formujemy z niej okrągły placuszek, na środku każdego układamy orzeszek i formujemy kulki. Kulki obtaczamy w kokosie. Kulki można włożyć na jakiś czas do lodówki, aby stężały. Polecam!!!