Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno kokosowe, z orzechową niespodzianką w środku.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1427
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 71
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1427
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 71
Składniki
Serek miksujemy z cukrem do powstania gładkiej masy. Do masy dodajemy wafle (jeśli używamy herbatników należy dodać mniej cukru) i kokos. Mieszamy. Małą łyżeczką nabieramy masę, rękami formujemy z niej okrągły placuszek, na środku każdego układamy orzeszek i formujemy kulki. Kulki obtaczamy w kokosie. Kulki można włożyć na jakiś czas do lodówki, aby stężały. Polecam!!!