Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche rogaliki z powidłami - bardzo prosty przepis.
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 149
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 101
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 50
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 149
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 101
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 50
Składniki
Wszystkie składniki połączyć, wyrobić ciasto, zawinąć w folię spożywczą i pozostawić w lodówce na 24 godz.
Po tym czasie odcinać kawałki ciasta, cienko rozwałkować, kroić na kwadraty, nakładać powidła i zwijać na kształt rogalików.
Piec w nagrzanym piekarniku do zrumienienia ok. 20 min. Życzę smacznego :)