Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka owocowa podana w arbuzie"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34705
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34705
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Wyszoruj arbuza. Wytnij cały miąższ, tak, by została sama skóra. Brzegi natnij w trójkąciki (jak koronę). Część miąższu pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Truskawki umyj, odetnij szypułki, przekrój na połówki. Jagody i maliny wypłucz w zimnej wodzie.
Dodaj owoce do miski z arbuzem, dosyp małe winogrona.
Całość zalej miodem. Umieść owocową mieszankę w skorupie arbuza. Wierzch sprys kaj bitą śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Magda Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV