Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka owocowa podana w arbuzie"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 45
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 41
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2531
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 45
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 17
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 41
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 308
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2531
Składniki
Wyszoruj arbuza. Wytnij cały miąższ, tak, by została sama skóra. Brzegi natnij w trójkąciki (jak koronę). Część miąższu pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Truskawki umyj, odetnij szypułki, przekrój na połówki. Jagody i maliny wypłucz w zimnej wodzie.
Dodaj owoce do miski z arbuzem, dosyp małe winogrona.
Całość zalej miodem. Umieść owocową mieszankę w skorupie arbuza. Wierzch sprys kaj bitą śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Magda Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV