Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z sezonowych warzyw......
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7941
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7941
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13728
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, obrać ze skórki.
Cukinię pokroić wzdłuż w plastry, posmarować łyżką oliwy i grillować po dwie minuty z obu stron. Ostudzić.
Pozostałe dwie łyżki oliwy wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, sokiem i skórką cytrynową, dodać sól i pieprz do smaku. W misce wymieszać grillowane plastry cukinii, bób, kawałki sera feta i z grubsza posiekane listki mięty, polać sosem.