Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10641
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3280
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10641
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3280
Składniki
Puree . Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy. Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy. Możemy dodać suszonej żurawiny.