Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 545
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 653
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 165
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 545
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 653
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 165
Składniki
Puree . Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy. Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy. Możemy dodać suszonej żurawiny.