Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2997
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 193
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2997
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 193
Składniki
Puree . Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy. Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy. Możemy dodać suszonej żurawiny.