Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 746
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4061
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 746
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4061
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4063
Składniki
Puree . Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy. Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy. Możemy dodać suszonej żurawiny.