Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 368
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 368
Składniki
Puree . Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy. Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy. Możemy dodać suszonej żurawiny.