Do góry

Desery Przepis na:

Serek waniliowo-dyniowy

Serek waniliowo-dyniowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 620 Ocena: 11284

Dodano:

Odsłon: 217

Warto poddusić więcej dyni i potem wykorzystać na szybki podwieczorek czy śniadanie.

Składniki

  • puree z dyni ok. 300 g
  • serek waniliowy 400 g
  • suszona żurawina ( opcjonalnie )
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Puree .
    Dynię pokrojoną w kostkę dusimy kilka-kilkanaście minut w saganku, często mieszając. Potem blendujemy.
    Gotowe schłodzone puree dodajemy do serka waniliowego i mieszamy.
    Możemy dodać suszonej żurawiny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń