Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czekoladą. Można go jeść, jeść i jeść.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17520
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6684
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17520
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6684
 
         
         
                Składniki
Wodę zagotowujemy, zalewamy galaretki i odstawiamy do przestudzenia i lekkiego stężenia. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy ser i mleko kokosowe i dalej miksujemy, następnie dodajemy lekko tężejącą galaretkę - miksujemy. Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, na biszkopty wylewamy masę serową i obsypujemy startą gorzką czekoladą. Wstawiamy do lodówki, najlepiej na cała noc