Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, przepyszny do kawy i nie tylko :)
Mikser, miska, łyżka, tortownica o średnicy 24-26 cm
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2417
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1659
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2417
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1659
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Składniki
1. Olej utrzeć z cukrem, potem dodawać pojedynczo żółtka i ucierać dalej. 2. Następnie dodajemy partiami serek i budynie. 3. Ubić białka na sztywno i dodawać do masy serowej, wymieszać powoli łyżką. 4. Piec przez 50-60 minut w temperaturze 180 °C SMACZNEGO :) !