Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na deserek, ale wiesz, że czas na dietę... Wówczas możesz zjeść ciastko i nie mieć wyrzutów sumienia...
Blaszka śr. 24 cm
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7399
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1107
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11296
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7399
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1107
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11296
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 396
Składniki
Twaróg, jajka, banany, krem pistacjowy mieszamy w Thermomisiu na jednolitą masę, 60 sek., obr. 6. Okrąglą blaszkę wykładamy papierem i wylewamy masę. Pieczemy w 180°C przez 50 min. w piekarniku z termoobiegiem. Następnie wyłączamy piekarnik, otwieramy drzwi piekarnika i czekamy 10 min.
Daktyle wrzucamy do Thermomisia, zalewamy wodą i czekamy 10 min. Następnie dodajemy kakao i krem pistacjowy. Mieszamy 30 sek., obr. 6. Smarujemy serniczek polewą. Następnie kroimy kawałek, kładziemy na talerzyk i cieszymy się życiem :)