Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na deserek, ale wiesz, że czas na dietę... Wówczas możesz zjeść ciastko i nie mieć wyrzutów sumienia...
Blaszka śr. 24 cm
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1696
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 634
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3812
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1696
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 634
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3812
Składniki
Twaróg, jajka, banany, krem pistacjowy mieszamy w Thermomisiu na jednolitą masę, 60 sek., obr. 6. Okrąglą blaszkę wykładamy papierem i wylewamy masę. Pieczemy w 180°C przez 50 min. w piekarniku z termoobiegiem. Następnie wyłączamy piekarnik, otwieramy drzwi piekarnika i czekamy 10 min.
Daktyle wrzucamy do Thermomisia, zalewamy wodą i czekamy 10 min. Następnie dodajemy kakao i krem pistacjowy. Mieszamy 30 sek., obr. 6. Smarujemy serniczek polewą. Następnie kroimy kawałek, kładziemy na talerzyk i cieszymy się życiem :)