Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dietetyczny sernik. bardzo lekki i bardzo alternatywny. dla odważnych!
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 1434
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1019
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 1434
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1019
Składniki
Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Cukinie kroję w plastry. Na rozgrzaną patelnię wlewam trochę wody, dodaję cukinię, solę lekko i odparowuję. Studzę. Banan rozgniatam na miazgę. Piekarnik rozgrzewam do 150 stopni Celsjusza. Wszystkie składniki nakładam do malaksera. Miksuję do połączenia i rozdrobnienia cukinii. Wylewam na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Piekę 75 minut. Pozostawiam w uchylonym piekarniku na 30-40 minut. Chłodzę przez noc w lodówce.