Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dietetyczny sernik. bardzo lekki i bardzo alternatywny. dla odważnych!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Cukinie kroję w plastry. Na rozgrzaną patelnię wlewam trochę wody, dodaję cukinię, solę lekko i odparowuję. Studzę. Banan rozgniatam na miazgę. Piekarnik rozgrzewam do 150 stopni Celsjusza. Wszystkie składniki nakładam do malaksera. Miksuję do połączenia i rozdrobnienia cukinii. Wylewam na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Piekę 75 minut. Pozostawiam w uchylonym piekarniku na 30-40 minut. Chłodzę przez noc w lodówce.