Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony, lekki i puszysty serniczek:)
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3740
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 924
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34207
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3740
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 924
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34207
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Składniki
1. Ser zmiksować z żółtkami, ucierając dodawać mleko w proszku, mąkę. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym, dodać do sera i bardzo delikatnie wymieszać łyżką. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać. Sztywną pianę dodać do sera i delikatnie połączyć.
Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i poukładać herbatniki. Na herbatniki wylać przygotowaną masę serową. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. Życzę smacznego!