Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony, lekki i puszysty serniczek:)
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 174
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 524
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 627
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 929
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 174
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 524
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 627
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 929
Składniki
1. Ser zmiksować z żółtkami, ucierając dodawać mleko w proszku, mąkę. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym, dodać do sera i bardzo delikatnie wymieszać łyżką. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać. Sztywną pianę dodać do sera i delikatnie połączyć.
Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i poukładać herbatniki. Na herbatniki wylać przygotowaną masę serową. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. Życzę smacznego!