Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony, lekki i puszysty serniczek:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 204
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1048
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1821
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3465
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27423
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 204
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1048
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1821
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3465
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27423
Składniki
1. Ser zmiksować z żółtkami, ucierając dodawać mleko w proszku, mąkę. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym, dodać do sera i bardzo delikatnie wymieszać łyżką. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać. Sztywną pianę dodać do sera i delikatnie połączyć.
Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i poukładać herbatniki. Na herbatniki wylać przygotowaną masę serową. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. Życzę smacznego!