Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez jajek i śmietanki. Nasz ulubiony sernik na zimno. Kiedy tylko pojawią się pierwsze truskawki ten sernik jest numerem 1. Cieszy oko i smakiem podbija serca gości.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 153
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 251
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 153
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 251
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 200 ml gorącej wody. Miękkie masło utrzeć z cukrem, potem dodawać po łyżce ser i syrop, wycisnąć barwnik, dokładnie wymieszać. Do masy serowej dodać wystudzoną galaretkę.
Spód TORTOWNICY 20 cm wyłożyć biszkoptami.
Na biszkoptach ułożyć opłukane truskawki i zalać masą serową. Wstawić do lodówki na kilka godzin, najlepiej na całą noc.
Serdecznie polecam.