Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny serniczek bardzo słodki jest! Nie oprze się mu nikt w tym karnawale :))
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5757
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1214
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12400
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5217
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5757
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1214
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12400
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5217
Składniki
Cukier miksujemy z jajkami. Dodajemy zmielony dwa razy ser i na samym końcu kajmak. Miksujemy. Ciasto wykładamy do formy 25/36 i pieczemy do godziny w 180 stopniach. Przygotowujemy polewę: w śmietanie rozpuszczamy cukier, podgrzewamy na małym ogniu ciągle mieszając. Dodajemy kakao mieszamy aby nie zrobiły się grudki. Dekorujemy polewą zimny sernik.