Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych serników, jakie jadłam :)
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1439
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 210
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1439
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 210
Składniki
Twaróg zmielić lub przecisnąć przez praskę.
Białka oddzielić od żółtek.
Do twarogu dodać miękką margarynę, żółtka, cukier oraz budyń w proszku i dokładnie zmiksować.
Z białek ubić pianę, dodać do twarogu i delikatnie wymieszać szpatułką.
Masę serową przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą tortownicy o średnicy około 22 cm.
Piec w temperaturze 230 stopni Celsjusza przez około 40 minut.