Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest smaczny, wilgotny i puszysty. Dodatkowym jego walorem jest łatwość i szybkość wykonania.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9521
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4426
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 168
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20782
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9521
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4426
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 168
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20782
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść i podzielić na 2 części i do zamrażalnika na około 30min do 1 godz. Następnie wyłożyć na blachę 1 część ciasta
Ser utrzeć z cukrem dodawać pomału roztopioną Kasię, następnie budyń i kasze mannę na koniec ubita piane i delikatnie wymieszać. Ser wyłożyć na ciasto na to ułożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie, zetrzeć pozostałe ciasto bądź też je po prostu urywać kawałkami. Piec 60min.