Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest smaczny, wilgotny i puszysty. Dodatkowym jego walorem jest łatwość i szybkość wykonania.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść i podzielić na 2 części i do zamrażalnika na około 30min do 1 godz. Następnie wyłożyć na blachę 1 część ciasta
Ser utrzeć z cukrem dodawać pomału roztopioną Kasię, następnie budyń i kasze mannę na koniec ubita piane i delikatnie wymieszać. Ser wyłożyć na ciasto na to ułożyć pokrojone w kostkę brzoskwinie, zetrzeć pozostałe ciasto bądź też je po prostu urywać kawałkami. Piec 60min.