Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny serniczek do dobrej kawy.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5285
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5285
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Składniki
Wykonanie: Margarynę, cukier, żółtka utrzeć mikserem na gładką masę. Dodać porcjami ser i śmietanę, dalej ucierając dodać proszek do pieczenia i budyń. Na koniec dodać pianę z białek, wymieszać łyżką i połączyć z pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami . Masę serową przelać do blaszki posmarowanej tłuszczem i posypanej pokruszoną princessą o wymiarach 37x25. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 70 minut do zrumienienia. Po wystygnięciu placek posypać cukrem pudrem.