Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny serniczek do dobrej kawy.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1309
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 292
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1309
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 292
Składniki
Wykonanie: Margarynę, cukier, żółtka utrzeć mikserem na gładką masę. Dodać porcjami ser i śmietanę, dalej ucierając dodać proszek do pieczenia i budyń. Na koniec dodać pianę z białek, wymieszać łyżką i połączyć z pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami . Masę serową przelać do blaszki posmarowanej tłuszczem i posypanej pokruszoną princessą o wymiarach 37x25. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 70 minut do zrumienienia. Po wystygnięciu placek posypać cukrem pudrem.